Manja slova Veća slova RSSZakon o slobodi vjeroispovijesti

Dokumenti

  Unesite pojam pretrage:
 
   
 
STRATEGJIA E POLITIKAVE TË PAKICAVE 2019-2023

STRATEGJIA E POLITIKAVE TË PAKICAVE 2019-2023

10.10.2019. | Preuzeto puta 130 | Spremi
LIGJI PËR BARAZINË GJINORE

LIGJI PËR BARAZINË GJINORE

25.02.2013. | Preuzeto puta 4368 | Spremi
LIGJIN PËR QASJEN E LIRË NË INFORMATA

LIGJIN PËR QASJEN E LIRË NË INFORMATA

11.02.2013. | Preuzeto puta 3865 | Spremi
KARTA EVROPIANE PËR GJUHËT RAJONALE OSE MINORITARE

KARTA EVROPIANE PËR GJUHËT RAJONALE OSE MINORITARE

11.02.2013. | Preuzeto puta 3817 | Spremi
KONVENTA KUADËR PËR MBROJTJEN E PAKICAVE KOMBËTARE

KONVENTA KUADËR PËR MBROJTJEN E PAKICAVE KOMBËTARE

11.02.2013. | Preuzeto puta 5807 | Spremi
LIGJIN PËR NDALIMIN E DISKRIMINIMIT

LIGJIN PËR NDALIMIN E DISKRIMINIMIT

11.02.2013. | Preuzeto puta 6903 | Spremi
LIGJI MBI TË DREJTAT DHE LIRITË E POPUJVE PAKICË

LIGJI MBI TË DREJTAT DHE LIRITË E POPUJVE PAKICË

11.02.2013. | Preuzeto puta 7655 | Spremi
LIGJIN PËR MBROJTESIN-EN E TË DREJTAVE

LIGJIN PËR MBROJTESIN-EN E TË DREJTAVE

11.02.2013. | Preuzeto puta 4461 | Spremi
KUSHETUTËN E MALIT TË ZI

KUSHETUTËN E MALIT TË ZI

11.02.2013. | Preuzeto puta 14609 | Spremi