Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Јавни позив невладиним организацијама за предлагање три кандидата/киње за Комисију за праћење спровођења Стратегије за заштиту лица са инвалидитетом од дискриминације и промоцију једнакости за период 2017-2021.

Датум објаве: 12.06.2017 14:37 | Аутор: ПР служба

Испис Штампај страницу


У складу са Уредбом о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација (''Сл.лист ЦГ''бр. 7/12), Министарство за људска и мањинска права упућује Јавни позив невладиним организацијама за предлагање три  кандидата/киње  за члана/ицу  Комисије  за праћење  спровођења Стратегије за заштиту лица са инвалидитетом од дискриминације  и промоцију једнакости  за период 2017-2021 године.

Министарство за људска и мањинска права позива невладине организације које се баве питањима из области људских права лица са инвалидитетом да учествују у процесу избора три кандидата/киње за члана/ице  Комисије  за праћење  спровођења Стратегија за заштиту  лица  са инвалидитетом од дискриминације и промоцију једнакости,  за период 2017. до 2021. године и акционих планова за њено спровођење.

Позив можете преузети овдје:Јавни позив.пдф

Министарство за људска и мањинска права