Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Најава: У сусрет Међународном дану особа са инвалидитетом

Најава: У сусрет Међународном дану особа са инвалидитетом
Датум објаве: 01.12.2015 15:43 | Аутор: ПР служба

Испис Штампај страницу


Министарство за људска и мањинска права у сарадњи са Мисијом ОСЦЕ у Црној Гори сјутра 02. децембра, обиљежава Међународни дан особа са инвалидитетом, свечаношћу која ће бити уприличена у Ресурсном центру за дјецу и младе „Подгорица“.
Свечаност ће отворити министар за људска и мањинска права др Суад Нумановић и директор Ресурсног центра господин Зоран Бошковић.

Овом приликом министар ће уручити интерактивне табле које су набављене уз подршку Мисије ОСЦЕ у Црној Гори, ресурсном центру за дјецу и младе „Подгорица“, ресурсном центру за дјецу и особе са интелектуалним сметњама и аутизмом „1. Јун“ и ресурсном центру за школовање и рехабилитацију лица са поремећајима слуха и говора“ Др. Перута Ивановић“ из Котора.
У културно – забавном програму учествоваће ученици/е Ресурсних центара, а са почетком је у 14х.

Молимо представнике/це медија да својим присуством увеличају овај догађај.
У наставку дана, Министарство је у сарадњи са Удружењем младих са хендикепом Црне Горе органоизовало гледање представе „Ревизор” која је на редовном репертоару Црногорског народног позоришта. Представа почиње у 20х, а изјаве за медије биће уприличене у 19:30х. Представа је инклузивног карактера и у публици ће се наћи велик број особа са различитим обликом инвалидитета.

Контакт особа: Сања Жугић
069 160 903
Министарство за људска и мањинска права