Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Информативна сесија поводом Јавног позива за додјелу бесповратних средстава за пројекат “Подршка социјалној инклузији Рома и Египћана”

Информативна сесија поводом Јавног позива за додјелу бесповратних средстава за пројекат “Подршка социјалној инклузији Рома и Египћана”
Датум објаве: 16.10.2019 14:46 | Аутор: ПР Служба

Испис Штампај страницу


Министарство за људска и мањинска права у сарадњи са Министарством финансија - Директорат за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи (ЦФЦУ) организује Информативну сесију поводом Јавног позива за додјелу бесповратних средстава за пројекат “Подршка социјалној инклузији “Рома и Египћана” у четвртак 17.октобра 2019. године у Никшићу, Иновационо предузетнички центар Технополис (Ул Радоја Дакића бб), са почетком у 11:00 х.

Јавни позив за додјелу бесповраних средстава је дио Програма ЕУ и ЦГ за запошљавање, образовање и социјалну политику (СОПЕЕС 2015-2017), а финансиран је од стране Европске уније уз контрибуцију Владе Црне Горе.

Циљ пројекта је јачање улоге сарадника у социјалној инклузији Рома и Египћана у областима здравства, запошљавања и социјалне помоћи и обухватиће 11 општина у Црној Гори, и то: Бар, Беране, Бијело Поље, Будва, Цетиње , Херцег Нови, Никшић, Пљевља, Подгорица, Тиват и Улцињ.

 

Министарство за људска и мањинска права